Projecten

Momenteel zijn wij hard aan het werk met lopende projecten. Deze pagina wordt daarom op een later tijdstip aangevuld met afbeeldingen. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Kijk vooral eens op onze diensten pagina.

Projecten

Lees meer

Contact

Voor problemen die acuut de aandacht vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor overige vragen zijn wij op maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar. Verder is er de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen.

Diensten

Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Wij denken graag met uw mee en zoeken een passende oplossing. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Kijk dan vooral verder.

Diensten

Lees meer
img
Over ons

Altijd Altink is een jong en innovatief bedrijf

Altijd Altink is in 2022 opgericht door Sem Altink. Sinds 2014 is hij actief bezig met het verbreden van zijn kennis binnen het vakgebied. Met zijn bedrijf Altijd Altink wil hij zijn passie voor elektrotechniek combineren met algemene bouwopdrachten. Samen met u zoeken wij graag naar een oplossing voor uw bouw gerelateerde vragen of problemen. Innovatie, transparantie en eenvoud staan hierbij altijd voorop.

Elektrotechnische installatie

Water en sanitaire voorzieningen

Overige werkzaamheden

Eerste hulp bij storingen

Wie is...

Sem Altink

Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met het bouwen en bedenken van verschillende projecten. Waar ik als kind en tiener vooral druk bezig was met Lego en het helpen van pap, ben ik inmiddels uitgegroeid tot professioneel bouwvakker. De afgelopen 7,5 jaar heb ik veel ervaring opgedaan binnen de bouw. Te beginnen met een allround bouwopleiding en vervolgens een specialisatie binnen de elektrotechniek. Na deze leerzame jaren ben ik nu toe aan de volgende stap: het beginnen van een eigen bedrijf. Met trots kan ik u vertellen dat Altijd Altink voor u klaar staat. Voor al uw elektrotechnische installaties bent u bij Altijd Altink aan het juiste adres!

Contact

Voor vragen neem gerust contact met ons op!

Mail