Altijd Altink is een veelzijdig bouwbedrijf gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Wij adviseren, installeren en onderhouden uw elektrotechnische installaties. Veiligheid, comfort en innovatie staat bij onze gecertificeerde elektromonteur voorop. Wij denken graag met uw mee en zoeken een passende oplossing binnen uw tijdspad en budget. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Noord-Limburg maar wijken ook uit naar aangrenzende gemeentes in Noord-Brabant en Gelderland. Zo werken wij onder andere in gemeente Bergen(L), Gennep, Horst a/d Maas, Land van Cuijk, Mook en Middelaar, Malden, Nijmegen, Venray, en Venlo

Er zijn verschillende manieren om uw pand extra te beveiligen tegen inbraak, vandalisme of schade door brand en/of water. Denk bijvoorbeeld aan camera’s, alarmeringen of toegangscontrole. Ieder jaar komen er weer nieuwe innovaties op de markt met betrekking tot het beveiligen van uw pand, zoals glasbreukdetectoren of anti-overstromingsbeveiliging. Bij Altijd Altink innoveren wij graag met u mee. Heeft u een probleem of vraag met betrekking tot beveiliging, camera en/of inbraaksystemen? Neem gerust contact met ons op!

Domotica of “smart homes” is bijna niet meer weg te denken in de meeste moderne huizen. Denk bijvoorbeeld aan de Google Home, Alexa of de Ring deurbel. Het zogenaamd slim maken van uw pand heeft naast gemakzucht nog vele andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het besparen van energie, het creëren van een veiliger gevoel, of een ondersteunende rol wanneer men door ziekte of invaliditeit bepaalde zaken niet meer zelfstandig kan uitvoeren. Met domotica is vrijwel alles te realiseren, en Altijd Altink denkt dan ook graag met u mee. 

 

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.

Altijd Altink heeft ervaring met het uitbreiden en vernieuwen van uw groepenkast. Het vervangen van een oude groepenkast, of uitbreiden van een 1 fase naar 3 fase groepenkast, is belangrijk voor uw veiligheid, maar biedt ook de mogelijkheid om uw pand te verduurzamen, bijvoorbeeld bij het aanleggen van zonnepanelen, een warmtepomp of inductiekookplaat. 

 

Wij informeren en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Neem gerust contact op via het contactformulier.

Met een intercomsysteem weet u altijd wie er voor uw staat, en regelt u de toegang met één druk op de knop. Bij Altijd Altink begrijpen wij het gemak, comfort en de zekere veiligheid van intercomsystemen. We helpen u graag bij het installeren van uw intercomsysteem. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Heeft u recent een NEN1010, NEN3140 of Scope 10 inspectierapport ontvangen? Dan kan het zijn dat hierin punten naar boven zijn gekomen die om aandacht vragen. Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact op met Altijd Altink.

Elektrische auto’s, zonnepanelen en warmtepompen, het verduurzamen van uw leefstijl en pand is belangrijker dan ooit. Sterker nog, vanaf 1 februari 2022 is het verplicht om bij een grondige verbouwing verduurzamingsmaatregelen te treffen

Altijd Altink heeft ervaring bij het aanleggen en plaatsen van laadpalen. Naast deze grote investering zijn er ook andere aanpassingen die u kunt overwegen om uw pand te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van domotica, overgaan op led verlichting of koken op een inductieplaat.

Voor meer informatie of advies over het verduurzamen van uw woning of het plaatsen van een laadpaal kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Altijd Altink heeft geen standaard productenpakket als het aankomt op telefoon, internet en TV. Afhankelijk van uw behoefte en wensen zijn wij in staat om complete bekabelingssystemen neer te leggen voor uw data- en telecommunicatie of CAI installatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een bestaand systeem uit te breiden. 

Neem  voor meer informatie vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Goede verlichting is het halve werk. Of het nu gaat om een goed verlichte werkplek, woning of horeca gelegenheid, verlichting beïnvloedt de uitstraling, efficiëntie en sfeer. Daarnaast kan het belangrijk zijn om te investeren in goede verlichting voor uw gezondheid, energieverbruik en veiligheid. Altijd Altink heeft veel ervaring met het aanpassen en bedenken van verschillende lichtplannen. Daarnaast is het ook mogelijk om domotica in te zetten bij het ontwikkelen of aanpassen van uw lichtplan. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.